​✓ Råd og vejledning                    ✓ Personligt design                    ✓ Alle former for skilte og folier

Folie til biler - flotte og holdbare resultater

Leder du efter en virksomhed med speciale i folie til biler? Hos CA Reklame ApS er vi specialiseret i skilte, reklamer og folie til biler, og vi leverer altid holdbare og flotte resultater. Fantasien og kreativiteten er det eneste, der sætter grænserne, når du skal have folie på bil.

Vores kunder er primært virksomheder, men vi har også private kunder. Vi holder til i Rudkøbing på Langeland. Vi har også kunder fra bl.a. Svendborg, Faaborg og omegn.

Alle farver og stort udvalg af folie til biler

Vi har mange års erfaring med alle former for folie til biler. Vi hjælper med alt fra design til montering. Dermed kan din bil få et professionelt look med bilindpakning med logo og tekst. Det er en effektiv bilreklame, som folk lægger mærke til. Samtidig beskytter du bilen mod ridser, skrammer og lign.​

Vi pakker biler samt motorcykler, trailere og lastbiler, og vi monterer også gerne solfilm. Folien kan leveres mat, hvid, blank eller metal – og i alle farver. Det er bl.a. populært med mat sort folie eller carbon-folie.

Få et uforpligtende tilbud på bilindpakning

Kontakt os for at høre mere om priser, materialer og muligheder inden for folie til biler. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på foliering af bil.

Du kan ringe til os allerede i dag på telefon: 40 40 60 16 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på mail: mail@careklame.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan. Vi glæder os til at hjælpe dig med folie til bil.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

5 ud af 5 stjerner

Baseret på mere end 7 anmeldelser fra Facebook

Følg os på Instagram​ instagram

​Firma & CVR

CA Reklame ApS

CVR: 36555661

Adresse & Postnummer

Kontakt os

Telefon: 40 40 60 16

Få vores e-mail: Klik her

Besøg os på Facebook

Besøg os på Instagram