Folie til biler - flotte og holdbare resultater

Leder du efter en virksomhed med speciale i folie til biler? Hos CA Reklame ApS er vi specialiseret i skilte, reklamer og folie til biler, og vi leverer altid holdbare og flotte resultater. Fantasien og kreativiteten er det eneste, der sætter grænserne, når du skal have folie på bil.

Vores kunder er primært virksomheder, men vi har også private kunder. Vi holder til i Rudkøbing på Langeland. Vi har også kunder fra bl.a. Svendborg, Faaborg og omegn.

Alle farver og stort udvalg af folie til biler

Vi har mange års erfaring med alle former for folie til biler. Vi hjælper med alt fra design til montering. Dermed kan din bil få et professionelt look med bilindpakning med logo og tekst. Det er en effektiv bilreklame, som folk lægger mærke til. Samtidig beskytter du bilen mod ridser, skrammer og lign.​

Vi pakker biler samt motorcykler, trailere og lastbiler, og vi monterer også gerne solfilm. Folien kan leveres mat, hvid, blank eller metal – og i alle farver. Det er bl.a. populært med mat sort folie eller carbon-folie.

Få et uforpligtende tilbud på bilindpakning

Kontakt os for at høre mere om priser, materialer og muligheder inden for folie til biler. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på foliering af bil.

Du kan ringe til os allerede i dag på telefon: 40 40 60 16 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på mail: mail@careklame.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan. Vi glæder os til at hjælpe dig med folie til bil.​

Kontakt CA Reklame

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter er du mere end velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.​​

5,0 ud af 5,0 i rating

Det udtaler kunderne

★★★★★​

Tak for din hjælp

"Tak for din hjælp da jeg havde brug for en labels lidt hurtigt. Du er dygtig og engageret i de opgaver du får. TAK TAK TAK"

- Kit Lund Jensen

★★★★★​

Vi vender tilbage

Tusind Tak for et fantastisk stykke arbejde. Vi, ( Don't forget to Boogie )er bare så Super tilfredse !! Vi vender tilbage.

- Iben Hegel

★★★★★​

God Service og dejlige smil!!

Har fået lavet de smukkeste postkort ved CA Reklame. God Service og dejlige smil!!

- Kristine Karlshøj

Besøg vores Facebook

Vil du se mere af vores arbejde?

​Følg @ca_reklame på Instagram

Kontaktoplysninger

CA Reklame ApS

Bellevue 5B​, 5​900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

Telefon:

40 40 60 16


E-mail:

mail@careklame.dk