​✓ Råd og vejledning                    ✓ Personligt design                    ✓ Alle former for skilte og folier

Indramning af billeder efter dine ønsker

Har du et yndlingsmotiv du gerne vil have indrammet? Det kan være din kusines storstilede bryllup i Toscana, sønnikes første skoledag eller den vidunderlige udsigt over de granbeklædte bjergtoppe fra campingferien i Harzen forrige år. Hos CA Reklame ApS skaber vi de perfekte rammer til livets store og små øjeblikke. Vi tilbyder alle former for indramning af billeder til private og erhverv på hele Langeland. Vi holder til i Rudkøbing, men har mange kunder fra bl.a. Svendborg og Faaborg.

Indramning af billeder kan være i alle rammetyper og til alle formål. Ingen opgaver er for små eller store. Vi har også et stort udvalg af glastyper. Vi indrammer billeder præcis efter dine ønsker og mål.

Forskellige materialer og glas til indramning af billeder

​Vi tilbyder indramning af billeder i individuelle størrelser. Rammerne bliver lavet efter mål, så rammen følger billedet og ikke omvendt. Vi har et stort udvalg af rammematerialer såsom træ og aluminium. Vi kommer gerne med gode råd og vejledning i valg af ramme, herunder materiale, farve og type.

Der er også mange muligheder i forhold til rammeglas. Det kan være mat, anti-refleks eller museumsglas. Det kan også være helt traditionelt rammeglas.

Mange overser glassets betydning, herunder forskellen mellem almindeligt glas og anti-refleks.​
​​

Indramning af billeder handler ofte om et eller to billeder, men det kan også være en totalløsning til et kontor, en fordelingsgang eller noget helt tredje, så alle billederne får de samme rammer.

​Det er i det hele taget kun fantasien, som sætter grænsen.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser på indramning af billeder.

Samtidig kan vi tage en snak om dine ønsker og behov. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud ved større opgaver - uanset om det er en stor opgave til firmaet eller et familiefoto, der skal hænge over sofaen i stuen.

Du kan ringe til os på telefon 40 40 60 16for at høre nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på mail@careklame.dk.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

5 ud af 5 stjerner

Baseret på mere end 7 anmeldelser fra Facebook

Følg os på Instagram​ instagram

​Firma & CVR

CA Reklame ApS

CVR: 36555661

Adresse & Postnummer

Kontakt os

Telefon: 40 40 60 16

Få vores e-mail: Klik her

Besøg os på Facebook

Besøg os på Instagram